Velkommen til våre gratis demo-oppgaver

Trykk på delprøven du ønsker å øve på.

Bonus: Norske uttrykk

Norske uttrykk er noe du garantert kommer til å møte i Bergenstesten. Det å forstå meningen bak disse er utrolig viktig for å få riktig svar. Dette kan være veldig vanskelig, og det er derfor vi har laget en liste med de 21 vanligste norske uttrykkene og en quiz du kan øve på gratis, slik at du mestrer dem innen veldig kort tid.

MEDLEMSKAP

"Practice isn't the thing you do once you're good. It's the thing you do that makes you good." - Malcolm Gladwell

SØLV
Kr 149,-
30 dager

6 leseøvelser og 60 øvelser innenfor grammatikk og ordforråd

50 lytteøvelser og 2 intervju med nordmenn

4 emner for å øve innenfor skriving

Tilsvarende 2 eksempeltester.

Pris per eksempeltest er kr 75,- per måned (dette er allerede inkludert i medlemskapet og ikke noe du må kjøpe i tillegg)

Folkeuniversitetets eksempeltest (2016) koster kr 310,-*

*Merk at vi ikke selger Folkeuniversitetets eksempeltester

GULL
Kr 349,-
30 dager

15 leseøvelser og 150 øvelser innenfor grammatikk og ordforråd

125 lytteøvelser og 5 intervju med nordmenn

10 emner for å øve innenfor skriving

Tilsvarende 5 eksempeltester.

Pris per eksempeltest er kr 70,- per måned (dette er allerede inkludert i medlemskapet og ikke noe du må kjøpe i tillegg)

De tre eksempeltestene fra Folkeuniversitetet koster kr 650,-*

*Merk at vi ikke selger Folkeuniversitetets eksempeltester

PLATINA
Kr 799,-
60 dager, Spar 426,-

Tilgang til hele databasen i 60 dager.

Ekstra tid til å øve og teste din kunnskap

Tilsvarende 11 eksempeltester.

Pris per eksempeltest er kr 36,- per måned (dette er allerede inkludert i medlemskapet og ikke noe du må kjøpe i tillegg)

Kr 2390,- for et forsøk på selve Bergenstesten*

*Merk at vi ikke selger Folkeuniversitetets eksempeltester

HVA VÅRE KUNDER SIER OM OSS

Mark C.

Det beste med Bergenstest.com er at det er så mange oppgaver som bygger opp mot Folkeuniversitetets Bergenstesten og i tillegg så mange eksempeltester. Jeg ble aldri lei da det var så mange forskjellige oppgaver. Jeg følte at øvingen hadde veldig stor betydning for mitt sluttresultat.

Maria G.

Det jeg syntes er så bra med Bergenstest.com er at det er oppgaver innenfor lytteforståelse, grammatikk og leseforståelse. Det er utrolig mange forskjellige oppgaver. Det er i tillegg veldig bra at man har tidsbegrensing på oppgavene slik at man kan se hvor mye tid tar det å løse oppgavene. Kundeservice fra Bergenstest.com var også veldig bra. De var veldig kjappe på å svare på mail da jeg hadde noen spørsmål.

Svetlana W.

Bergenstest.com var for meg som et treningstudio der man kunne øve så mye man ville. Jeg kunne i tillegg øve på de delprøvene jeg følte jeg var svak i og i tillegg merke forbedring hver gang jeg øvde. Det var i tillegg veldig mange forskjellige oppgaver, så man ble aldri lei.

Yan U.

Det er veldig enkelt å bruke Bergenstest.com fordi jeg kunne ha oppgavene tilgjengelig på min mobil da jeg reiste. Det var i tillegg veldig greit å ha eksempelsvar på referat av et intervju, da det hjalp meg å forstå hvordan jeg måtte skrive for å få et bedre resultat.